Dipilih:

stainless steel clamp spigot kaca

$0.00

stainless steel clamp spigot kaca

  • Meterial:Beusi sténless 304/316
  • beungeut:Satin atanapi Eunteung finish
  • dipasang:dingding
SKU: GC-23-1 kategori: , Tag:

gambaran

stainless steel clamp spigot kaca

 

nami stainless steel clamp spigot kaca
merek HB
material SUS 304/316 beusi sténless,nickle>8
beungeut Kokotor atawa digosok
pikeun tube 38.1/42.4/48.3/50.8mm
fungsi Tube mun tube buleud atanapi kuadrat
pak-pakan kantong plastik / EPE kantong + bodas / konéng kotak + cartons atanapi sakumaha per konsumén’ kahoyong
sertipikasi Cina Inohong Brand na CE
rarancang konsumén’ désainer oge sadia
MOQ 1PCS( sampel anu sadia kana pamundut anjeun)
Waktos pangiriman gumantung kana kuantitas

 

Foshan lega Samudra Hardware Co., Ltd. mangrupakeun produsén dipiboga sarta ékspor-berorientasi pribadi. Kami rentang produksi casting investasi inlcude, fabrikasi, CNC machining na assembly, jeung produk kualitas urang ayeuna keur diékspor ka Serikat nagara, Kanada, Austrailia, Demark, Korea jeung loba nagara séjénna saprak 2006.

Kalawan sababaraha taun ngalaman dina ngolah logam, kadali kualitas sarta layanan palanggan, kami geus nyetél sistem manajemen unik urang pikeun sakabéh produk urang.

Lengkep Sistim Quality jaminan ngajadikeun produk urang 100% bisa dipercaya, sangkan boga reputasi pohara alus dina konsumén urang, sarta geus jadi salah sahiji performers luhur di bagean pasar kami.

fokus utama urang téh dina pabrik produk husus pikeun aplikasi nungtut, urang ngajamin harga ekonomis, jasa frienly sarta kualitas luhung ka anjeun.

Sukses kalawan urang duaan !

Sanggeus-jualan komitmen jasa:
1. Service Tenet: gancang, decisive, pas, wijaksana tur teleb
2. tujuan jasa: kualitas layanan ka win kapuasan customer
3. efisiensi Service: Sanggeus dibere beja ku supplier nu, salesperson kudu ngabales ka customer dina 12 jam.

kaunggulan urang:
1.jeung 10 taun pangalaman, exporting ka sakuliah dunya hususna Australia, Eropa, Amerika ,kami kudu reputasi alus di industri hardware.

2. Ngabogaan pabrik sorangan mun make kaca lancah, spigots kaca, hinges, fittings handrail, rod tegangan, jsb, urang ogé bisa ngahasilkeun salaku sarat anjeun nurutkeun gambar.

3. pangabisa produksi alus, bisa nyadiakeun ngeunaan 90 ton hardware stainless steel dina hiji bulan kalayan kualitas alus teuing.

4.pangiriman gancang, umum bisa disebutkeun, waktos pangiriman kami téh 7 ~ 10 workdays.

5.Eupan balik dina jangka waktu nu, 24 jam jeung email atanapi layanan komunikasi online.

6.Saatos jasa jualan, jasa pangiriman ajakan, nyadiakeun layanan spésifikasi pangropéa, laden haransi.

Taliwang kami
Waktos pangiriman:
7poé keur urutan sample; 25~ 30 poé pikeun order.We produk bakal ngirim kargo ka customer ku pengiriman barang,hawa,angkutan darat,jeung sajabana(sagalana gumantung kana pamundut anjeun)

ngeunaan pamayaran
T / T ; L / C ; paypal ; persatuan urang Barat

Q1.Where nyaeta pabrik Anjeun?
Simkuring gaduh dua pabrik. Hiji kanggo fittings handrail di Foshan Kota,sejen nyaeta pikeun pipa ss di Chaozhou Kota.

Q2.What bahan anjeun gaduh?
SS304 / SS201 / SS316

Q3.Can anjeun nyadiakeun sampel pikeun urang?
nuhun, sampel bebas nyaéta sadia

Q4. Kumaha anjeun mastikeun kadali kualitas?
urang mastikeun kadali kualitas ku 2 léngkah: 1)sanggeus finish, pagawe kami bakal parios deui hiji-hiji. 2)departemén pakét kami bakal pariksa saméméh maranéhna pak.

Q5.How anjeun ngilikan barang pikeun urang?
Simkuring gaduh forwarder nu cooperated kalawan kami pikeun 2 taun, aranjeunna bisa nganteurkeun barang ka anjeun dina waktu anu pohara pondok kalawan harga kalapa,tur anjeun tiasa ngilikan ku agén sorangan sakumaha convinence Anjeun.

Q6.Which nagara nyaeta pasar utama Anjeun ayeuna?
Pertengahan Wétan, Afrika Kalér, Afrika Kulon, Asia Kidul-wétan, Amérika Kidul na Éropa Kalér Kabupaten. utamana, basa customer teguh di Saudi, Maroko, Nigeria, India, Bangladés, jeung Rusia jsb.

Q7. Dupi anjeun ngalakukeun set pinuh ku handrails keur urang?
enya urang tiasa, insinyur urang bakal pariksa gambar proyék anjeun pikeun mastikeun akurasi na pikeun tiap fittings sarta kuantitas béda.

Q8. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman Anjeun ?
15-20 poé keur pipa. 25-30 poé keur fittings handrail .

Q9.how ngeunaan istilah pamayaran Anjeun?
T / T,L / C,D / P.

Meunang leuwih ti 20% kaluar!

Ngaran *:
surélék *:
telepon:

Tutup Menu
×
×

gorobag

 
 
 

klik di dieu pikeun ngirim hiji panalungtikan atanapi kontak.
20% leuwih kaluar!

mere nyaho!