Sakeudeung ngajelaskeun karakteristik flanges stainless steel

Sakeudeung ngajelaskeun karakteristik flanges stainless steel

Flange (ogé katelah flange atanapi flange) mangrupikeun bagian tina pipa sareng pipa anu saling nyambung. Éta dihubungkeun sareng ujung pipa. Aya liang dina flange, sareng baut tiasa dianggo pikeun ngajantenkeun dua flensa caket pisan. Fittings pipa flanged nyaéta pipa sareng flensa (flensa atanapi lahan) anu tiasa dialungkeun atanapi dianggit atanapi dilas. Flange (gabungan) nyaéta sapasang metode. Lan, gasket sareng pluralitas baud sareng kacang. Gasket disimpen di antara dua permukaan panyegelan flange. Saatos kacang dikenceng, tekanan khusus dina permukaan gasket ngahontal nilai anu tangtu teras deformasi, sareng ngeusi permukaan sealing kalayan henteu teratur. Di tempat anu sami, sendi anu kedap sareng tahan bocor. Sababaraha perlengkapan sareng alat-alatna gaduh flensa nyalira, anu ogé sambungan flange. Sambungan flange mangrupikeun padika sambungan anu penting pikeun pangwangunan pipa.

stainless steel flange fittings stainless steel flanged pipe fittings

Sambungan flange gampang dianggo sareng tahan tekanan ageung. Sambungan flange seueur dianggo dina pipa industri. Di bumi, diameter pipa leutik sareng tekanan rendah, sareng sambungan flange henteu katingali. Upami anjeun aya di rohangan ketel atanapi situs produksi, aya pipa sareng alat-alat anu diapit dimana-mana.

Dina istilah awam, peran flange nyaéta pikeun ngamankeun sareng ngégél gabungan tina pipa.

Tutup Menu
×
×

gorobag

 
 
 

klik di dieu pikeun ngirim hiji panalungtikan atanapi kontak.
20% leuwih kaluar!

mere nyaho!