Guximshëm dhe të bukur

Çelik parmak

i lartë në botë inox pajisje çeliku prodhues, industria benchmark.Architect & shkallët Builder Preferred .Custom dhe handrails bërë me standardet e cilësisë më të lartë. Shkallë. handrails. parmak.

Custom trashë Glass Products

GLASS DOOR HARDWARE

tonë pajisje qelqi dyer janë bërë të materialeve të përzgjedhura, që sigurojnë cilësinë e lartë. The pajisje qelqi dyer Produktet e ka më shumë se 10 seri, 500 llojet e stileve.

Dërgo email e kontaktit tuaj. Get deri në 20% nga

Koleksion i ri

pajisje parmak

OEM / ODM

Cilesi e larte

banjo

prodhim

Customize

kangjella

optimale

hardware – është themeluar në vitin 2006, është një zhvillim profesional, prodhim, shitjet, kolona shkallë, pajisje shkallë, tub çeliku inox, derë çeliku inox kontrollit hardware pajisje dekorative dhe produkte të tjera të ndërmarrjeve.
për elabora…

SHËRBIMI

Çmimi është i rëndësishëm,por cilësia është life.and shërbimet

R & D

Ne mund resarch dhe të projektimit për konsumatorët të ndryshme

TEAM

Ne kemi ndërtuar ekip të fuqishëm, duke përfshirë pretendoj- designers nivelit

OEM / ODM

Ne mund të pranojmë customization OEM / ODM

Close Menu
×
×

qerre

 
 
 

klikoni këtu për të dërguar një hetim ose kontakt.
20% më shumë off!

njoftim!