Kapilih:

stainless steel spigot glass clamp

$0.00

stainless steel spigot glass clamp

  • Meterial:Steel 304/316
  • lumahing:Satin utawa Mirror Rampung
  • dipasang:wall
SKU: GC-23-1 kategori: , Tag:

Description

stainless steel spigot glass clamp

 

jeneng stainless steel spigot glass clamp
Brand HB
Material Sus 304/316 stainless steel,nickle>8
lumahing Stain utawa polesan
kanggo tabung 38.1/42.4/48.3/50.8mm
fungsi Tube kanggo babak utawa tabung kothak
packing Plastik tas / tas Epe + putih / kuning kothak + cartons utawa minangka saben pelanggan’ request
Certification China Famous Brand lan CE
desain pelanggan’ perancang uga kasedhiya
MOQ 1pcs( conto sing wis ana marang penjenengan)
delivery Wektu gumantung ing jumlahe

 

Foshan Broad Samudra Hardware Co., Ltd. iku sawijining perusahaan diduweni lan kaca-oriented pribadi. produksi range inlcude casting investasi, pabrikan, CNC mesin lan Déwan, lan produk kualitas kang diekspor ke Amerika negara, Canada, Austrailia, Demark, Korea lan akeh negara liyane wiwit 2006.

Kanthi akeh taun pengalaman Processing logam, kontrol kualitas lan layanan customer, kita wis nyiyapake sistem manajemen kita unik kanggo kabeh produk kita.

Complete sistem Quality Assurance ndadekake produk kita 100% iso dipercoyo, supaya kita duwe reputasi apik banget ing kita pelanggan, lan wis dadi salah siji pemain top ing babagan pasar kita.

Fokus utama kita ing Pabrik produk khusus kanggo aplikasi nuntut, kita njamin rega ekonomi, layanan frienly lan kualitas paling apik kanggo sampeyan.

Kanggo kasil karo kita bebarengan !

Sawise-sales prasetya layanan:
1. Service tenet: cepet, nemtokake, akurat, pemikir lan pepek
2. dislametaké layanan: kualitas layanan kanggo menang customer kepuasan
3. efficiency Service: Sawise kang kabar Supplier, salesperson kudu nanggapi menyang customer ing 12 jam.

kaluwihan kita:
1.kanthi 10 taun pengalaman, ngekspor kabeh ndonya utamané Australia, Eropah, American ,kita duwe reputasi apik ing industri hardware.

2. Duwe pabrik dhewe kanggo nggawe kaca spider, spigots kaca, hinges, fittings handrail, kesatuan tension, etc, kita uga bisa gawé minangka requirement miturut drawing.

3. kemampuan produksi apik, kita bisa sumber babagan 90 ton hardware stainless steel sasiné karo banget kualitas.

4.layang Fast, umume ngandika, wektu pangiriman kita 7 ~ 10 workdays.

5.Komentar ing wektu, 24 jam karo email utawa layanan komunikasi online.

6.Sawise dodolan layanan, Layanan layang pituduh, nyedhiyani layanan specification pangopènan, layanan jaminan.

Delivery kita
wektu kiriman:
7dina kanggo supaya sampel; 25~ 30 dina kanggo order.We produk bakal ngirim momotan menyang customer dening kapal,online,transportasi tanah,etc.(kabeh gumantung ing penjenengan)

About pembayaran
T / T ; L / C ; Paypal ; Western Union

Q1.Where punika pabrik Panjenengan?
Kita duwe loro pabrik. Salah kanggo fitting handrail ing Foshan City,liyane kanggo pipo ss ing Chaozhou City.

materi Q2.What kowe duwe?
SS304 / SS201 / SS316

Q3.Can sing nyedhiyani sampel kanggo kita?
Ya, sampel free cumawis

Q4. Carane kowe mesthekake kontrol kualitas?
kita mesthekake kontrol kualitas dening 2 langkah: 1)sawise ngrampungake, buruh kita bakal mriksa siji. 2)departemen paket kita bakal mriksa sadurunge padha Paket.

Q5.How kowe kapal barang kanggo kita?
We kudu Forwarder ing cooperated karo kita kanggo 2 taun, padha bisa ngirim barang kanggo sampeyan ing wektu cendhak banget karo rega competitive,lan sampeyan bisa kapal dening agen dhewe minangka convinence Panjenengan.

negara Q6.Which iku pasar utama saiki?
Mid-East, Afrika lor, Afrika kulon, Asia Kidul-wétan, Amérika Kidul lan Eropah Lor Kabupaten. utamané, basa customer tenan ing Saudi, Morocco, Nigeria, India, Bangladesh, lan Rusia etc.

Q7. Sampeyan bisa nindakake pesawat kebak dijangkepi pipi kanggo kita?
ya kita bisa, engineer kita bakal mriksa gambar project priksa akurasi sawijining kanggo saben fittings lan jumlahe beda.

Q8. Carane bab wektu pangiriman Panjenengan ?
15-20 dina kanggo Pipe. 25-30 dina kanggo fitting handrail .

Q9.how bab syarat-syarat pembayaran?
T / T,L / C,D / P.

Njaluk luwih saka 20% mati!

jeneng *:
email *:
telpon:

close Menu
×
×

cart

 
 
 

Klik kene kanggo ngirim panaliten utawa kontak.
20% liyane mati!

kabar!